Julehilsen fra Jazzklubbens leder; – To år, to hundre medlemmer, Moss Jazzklubb er kommet for å bli!

Julehilsen fra Jazzklubbens leder; – To år, to hundre medlemmer, Moss Jazzklubb er kommet for å bli!

Det er formann Lars Jegleim som uttaler dette til klubbens eget Nyhetsbrev, når vi snart runder nyttår og nærmer oss mars måned, da klubben ble stiftet, året var 2022.

  • Vi markerer to-års dagen med en helt ekstraordinær konsert, den første vi arrangerer på Verket Scene, med en gitarduo i verdensklasse, Georg «Joje» Wadenius (x-Saturday Night Live-bandet, Blood, Sweat&Tears, Steely Dan m.fl.) og Staffan William-Olsson! Jeg håper virkelig medlemmene kjenner sin «besøkelsestid» og bestiller billetter tidlig, for denne konserten kan fort bli utsolgt! Det bør den bli! Datoen er 2. mars, kl 19:30!
  • Hvordan synes du klubben har levert i disse årene?
  • Det var naturligvis krevende det første året med tilnærmet null kroner i kassa, men vi fikk en del vennlige, gode musikere til å stille opp for en lav hyre. Etterhvert har vi fått noe støtte fra Sparebanken og fylket, som gjorde at vi kunne tilby bedre betingelser. Og ikke minst flere medlemmer.
  • Hvilke konserter husker du best i din tid som formann?
  • Det er vanskelig å trekke fram noen i forhold til andre, men selvfølgelig Hilde Louise Asbjørnsen sammen med vår lokale pianist, fantastiske Anders Aarum. Det var jo fabelaktig. Også Torun Eriksen med Oslo Jazzensemble. Det er jazz i verdensklasse! Vår lokale saxofonist, som bare blir bedre og bedre, Hanna Paulsberg i Moss Kirke er også verdt å nevne. Og lørdag 2. desember da, på HOF hvor Staffan William-Olsson Trio briljerte med flotte og kjente pop-melodier i sine jazzifiserte versjoner.
  • Og publikum har vært takknemlig?
  • Ja, veldig; og det at vi har et så fint og lyttende publikum har artistene kommentert. De liker å spille i Moss!
  • Din julehilsen til medlemmene er?
  • Møt opp på konsertene våre, ikke minst bli med på å feire to-års dagen på Verket den 2. mars.

Det blir en musikalsk opplevelse du aldri vil glemme! (På bildet Lars Harald Jegleim og datteren Lise Jegleim, styremedlem i Jazzklubben og utøvende jazzsanger)

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *