Oslo Jazzensemble & Torun Eriksen med legendarisk lørdagskonsert i Moss Kulturhus!

Oslo Jazzensemble & Torun Eriksen med legendarisk lørdagskonsert i Moss Kulturhus!

Det åpnet med en sterk tilnærmet «Sir Duke»-lignende kraftpakke, (Stevie Wonders legendariske hyllest til Duke Ellington). Det var litt sånn; «vi åpner alt vi orker og så øker vi på etterhvert». Oslo Jazzensemble la nemlig ikke noe i mellom, her var det samspill på alle fronter, iblandet sterke soloprestasjoner.

Og midt i dette flotte ensemblet tronet Torun Eriksen. Hun er kanskje litt for ung til å kalles diva, men så er hun jo det også, der hun framførte sine egne syv komposisjoner og tekster under tittelen «Lydogram». Ikke bare er hun flink til å introdusere og framføre sangene, men også god på å gi kreditt til de rundt henne, ikke minst til tenorsaksofonisten Martin Myhre Olsen, som har arrangert det hele.

Kreditt også til Jazzklubbens styreleder, Lars Harald Jegleim, som introduserte bandets produsent, Anders Eriksson, (også med i trompet-rekka), og etterpå selveste Torun Eriksen. Publikum fikk dermed en hyggelig åpning og et faglig påfyll i forhold til hva vi skulle oppleve de neste 90 minuttene! Det ble en kveld med musikk man vil huske lenge! Bjørn Gundersen, styremedlem Moss Jazzklubb.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *