Best Western tok Samfunnsalen med storm

..og Stian Carstensen tok på seg stand-up hatten og moret bandet og publikum!

Moss Jazzklubb forplikter seg til å presentere et bredt spekter av jazz, og denne fredagen tok vi turen til den tradisjonelle swing-jazzen, «heste»-jazz som noen kaller det, med sterke elementer av country&western. Hvem kan framføre den bedre enn denne kvintetten i Best Western, med to eminente gitarister i front, Asle Rød og Staffan William-Olsson, Jarle Vespestad på trommer og Finn Guttormsen på bass, – og så, selvfølgelig, Stian Carstensen, multi-intsrumentalisten, som denne gangen holdt seg til pedal-steel og trekkspill. Men «ikke nok med det»; samtidig tok han på seg «stand-up» hatten og lirte av seg noen vanvittige fraser og parodier. Som noen medlemmer uttrykte etter konserten; takk for at dere finner folk som byr på seg sjøl, både musikalsk og verbalt og humoristisk!

Det var høyt teknisk nivå på musikerne, vanvittig høyt til tider. Én av låtene ble beskrevet som «melkesyre-sangen», så fort gikk det i svingene.

Danserne fra Wild Horse Linedancers toppet det hele som et kuriøst innslag helt utenfor det Moss Jazzklubb byr på. Men det ble gøy og annerledes!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *