Jazzcafé med Szabo, Bjørgo og Markhus

Details


Map

Moss Jazzklubb arrangerer JazzCafe på Havnelageret (tidligere Møllhausen) lørdag 20. januar, kl.16 – 18. med trioen Szabo, Bjørgo og Markhus. Trioen spilte på HOF i juni 2022, da Moss Jazzklubb var nystartet, og det ble en glitrende konsert. Ekstra gledelig å få dem tilbake, ikke minst da Szabo og Markhus er lokale Moss-gutter, vokst opp på Jeløya.

De kommer til å spille jazzstandards og noen låter fra «The Great American Songbook», og publikum kan nok forvente en variert konsert med både jazz, blues, bossa, mystiske rytmer og akkorder med mange tall.

Thomas Szabo Varkøy (gitar), 43, har sin musikkutdanning fra Jazzlinja ved Universitet i Stavanger. Etter det har han undervist i gitar og spilt med både kjente og ukjente artister i mer enn 20 år.

Dag Markhus (trommer) har musikkutdanningen sin fra USA hvor han også har livnært seg som musikant i New York i mange år, og han blant annet spilte med mange store navn i jazzverdenen. Nå er han heldigvis tilbake i hjemlandet, og det gledes at han blir å høre i hjembyen Moss.

Håkon Bjørgo, bass, er en etterspurt bassist fra jazzmiljøet i Oslo, og jobber regelmessig med blant andre Dave Edge (The Real Thing), Tore Johansen kvartett, og gitaristen Bjørn Vidar Solli. I tillegg driver han konsertserien Mandagsjazz på Smia og plateselskapet Smia Records med gitaristen Eirik Svela.

Billettpris, NOK200,- (NOK150,- for medlemmer av Moss Jazzklubb).

This event was posted in by Bjørn Gundersen.